Да!Новина: Не!Новините спечелиха награда за най-Интернет на 2014 от БГ Сайт

Nov 6, 2014     zhelyo     6411
МАЛКОТО НДК - Навръх 15-годишнината от създаването на най-шикозните (имаме статуетка, която е доста масивна и може да се удари човек с нея!) уеб награди - БГ Сайт, Не!Новините получиха специална награда от експертния съвет за цялостен принос. По нашенски казано - най-Интернет на годината!

Наградата бе получена лично от offline-егото на zhelyo посредством ръце, като речта му бе отчайваща като за всеки човек, излязъл от Интернета за нещо на живо:


"Тази година трофей в родното първенство, а догодина ще се боря и в евротурнирите. Не!Новините вече са национална кауза и от догодина взимаме всичкия Интернет" - каза авторът на медия №37.
На церемонията целокупният роден Интернет изпадна в екстаз и дори другите призьори в различни категории замериха zhelyo със своите статуетки и всички отвориха шампански, пеейки на Фреди Меркюри тая песен за ние сме шампионите, дето я въртят от време на време.


С оглед закрупняването на медия №37 отбелязваме предварително, че на нашите рождени дни се пие бира от не!елита на нацията. Рожденият ден ни е на 30-и юни, така че спестявайте за подаръци.


zhelyo - с благодарности към журито, организаторите и най-вече към Жюстин, която след 15 години на кормилото на БГ Сайт постигна върха си с тази награда и се оттегли от по-нататъшните издания на конкурса

След като завладяхме Интернет, какво?

Избери отговор!
Край