Науката отново вбеси майките: Повечето от децата ви не са нищо особено

Jan 19, 2018     zhelyo     18902
ТОКИО - Група японски учени си навлече гнева на майки от цял свят, след като публикува данни от изследване, според което повечето деца не са кой знае какво.

"Наблюдава се масова възхита и очакване от децата да са гениални, чисти, велики, невероятни. Често то е засилвано от техните родители и близки, но и на по-глобално ниво се говори за децата все едно не е имало милиарди от тях досега и повечето не са се оказали страшни задници" - твърди началникът на научната експедициа от Токийския университет проф. Дететоси Риталошо.

Това е вбесило майките по форумите, които са завели петиция учените да бъдат хранени с глутен и при висока температура да им се дава нурофен, който е вреден.
"Никой не може да говори за детето ми, без да го познава. То е невероятно. Вчера се научи да брои до 3, а е само на две години!" - споделя жена, която смята детето си за уникално, щото нищо друго не може да е излязло от вагината ѝ.

"Има и наистина уникални деца, но на тях уникалността им често е сразена от посредствени майки с болни амбиции и мироглед" - отговориха японските учени и си направиха харакири, за да не им се налага да се обясняват повече.

 

Какви са децата?

Избери отговор!
Край