Масово печатат календари за 2021 само за януари, нямало нужда от преразход, ако годината изобщо не дойде

Dec 16, 2020     zhelyo     5457
ГЛАНЦОВА ХАРТИЯ - Бързо допитване до печатниците и издателствата у нас и по Света показа, че съмненията за това, че 2021 наистина предстои са огромни.

"Имаме 75% по-малко поръчки за календари спрямо минали години" - призна председателя на съюза на печатарите и издателите Гуте Бергов.

Очакванията настоящата година да е безкраен цикъл от лудост, скръб и мачове между Царско село и Монтана са довели до сериозно изчакване преди, да се поръчат ценните книжа, уточняващи какъв точно ден ще бъде 8-и март например.
"Дори тези, които не могат да рискуват да започнат евентуалната година без календар, от пестеливост и недоверие са поръчали само да им пуснем един лист за януари, защото нямало смисъл да се хабят красиви пейзажи или фотографии на животни за месеци, които изглежда малко вероятно да започнат" - влиза в положение Бергов.

"Но може би всичко това е задето Цвети Караянчева подари хубави стари календари на старите хора и те нямат нужда от нови" - допусна, че не всичко е заради очакване на Апокалипсиса

Имате ли календар?

Избери отговор!
Край