Либерал зарязал дърводелството, за да бъде лайфкоуч - ето защо US-консерватори редактират Библията

Dec 4, 2023     zhelyo     1103
ЗАД ОКЕАНА - Редактирането на литературни класики и превеждането им на политкоректен новговор от страна на либералните истерици в САЩ най-сетне получи отпор от страна на консервативните такива.

Консервативни организации представиха ново издание на Библията, в което е адресиран проблем, свързан с Исус Христос, според който той е представен като либерал, социалист и организатор на семинари за личностно израстване.

"Исус е дърводелец. Работил е с инструменти, машини, истинска мъжка работа. А те го рисуват с рокля да обикаля да говори с други хипстъри, вместо да работят нещо истинско" - споделя Майкъл МакМайкъл от Тексас, който притежава две пушки и държи да се знае, затова ги носи навсякъде със себе си.
В новото издание Синът Божи е представен като нормален бял мъж, който работи в областта на строителството, но юдео-масонски заговор го натрапва в ръцете на безбожно правителство, което му взима всичко.

"Христос не е прогонил търговците от храма с мили приказки и галене по главата, а с ръце, държащи по един Desert Eagle .357 Magnum, кръстосани и в готовност да посрещне врага от всяка посока. Затова и кръстът после му става символ. Има го в Най-правилната Библия (The Rightest Bible)" - споделя преподобният Йеремая Донован, съавтор на редактираната книга. 

С кои бихте прекарали ден?

Избери отговор!
Край