Предизборната кампания на партиите - продуцирана от сом

May 14, 2014     zhelyo     3050
яз. ДОСПАТ - Сом, плуващ лежерно в язовир Доспат, се оказа собственикът на рекламната агенция, правеща предизборните кампании на водещите политически сили у нас.


Според партийните централи сомът Димитър е основен продуцент и дава идеите за кампаниите на почти всички кандидати, като вдъхновява клипове, плакати и умува посланията, въпреки че е представител на клас лъчеперки, които не се славят с особено развит мозък.


Сомът Димитър е на 6 години и логично - няма никакво образование, но разказва, че обича да яде тиня, да мърда с хриле и да удря по дъното.
"Е, щом е така, значи да не очакваме много. Като за сом, предполагам, че рекламите са ОК. Но все пак са си ужасно некадърни, тъпи, безвкусни и очакват хората да са оскъдни идиоти, че да ги спечелят с такъв примитивен маркетинг" - споделя с леко съчувствие нацията.


Междувременно сомът Митко обеща да удари дъното доста по-силно до края на кампанията, след което предложи да почерпи с утайка, но забрави всичко това, пръдна и потъна обратно във водата.


zhelyo

Какъв е таргетът на предизборните реклами?

Избери отговор!
Край