Експедиция имагинерни журналисти ще се опита да върне хляба на Не!Новините

Dec 3, 2015     zhelyo     3963
МЕДИЯ №37 В СТРАНАТА - Експедиция въображаеми истински журналисти обявиха благородната си мисия да върнат хляба на Не!Новините.


Както е известно, креативните читатели на медия №37 през 12 минути ни споделят на e-mail, из Facebook, а по-напористи да блеснат с поредния линк с абсурдна новина дори ни идват вкъщи, за да кажат, че някой ни е взел хляба.


"Всеки ден ни взимат от хляба другите медии, дето за разлика от нас се правят на истински. А на какво да го мажем тоя хайвер сега, след като и сланината ни забраниха!" - проплакаха Не!Новините, изглеждайки по-тъжно дори от мустакат телевизионен журналист с прякор от семейство тиквови, опитващ да намери пишлето си.
Въображаемите порядъчни журналисти обявиха готовност да се борят за хляба на Не!Новините, а дори и да хапят, да продадат майките си на Ислямска държава или да стискат палци на български отбор в евротурнирите.


Сензационни конкуренти на Не!Новините пък бомбастично разкриха, че медия №37 в страната е алергична към глутен и така и не яде хляб.


zhelyo

Бихте ли дарили хляб на Не!Новините?

Избери отговор!
Край