Илон Мъск поема пътните за изстрелването на музиката на Панайот Панайотов в Космоса

Jul 4, 2022     zhelyo     8446
АЙТОС, СЛИВЕН, ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО, СМОЛЯНСКА ЗИМА - Отстъствието на Панайот Панайотов от концерта на Кичка Бодурова в Бургас може да се окаже тласък за творчеството на естрадния титан.

Раздорът между двамата е достигнал до Илон Мъск, който се е запознал с шлагерите на родния певец и веднага се е свързал с него. Двамата се разбрали за създаването на песен за родната на изобретателя Претория в ЮАР и друга, посветена на най-малкото дете на предприемача - Екза Дарк Сидараел, след като певецът не успял да разбере как се произнася X Æ A-12 за друго от децата на Мъск.

Мъск поел ангажимент да покрие пътните и да подари на Панайотов не просто хибрид, а изцяло електрическа кола, с която да достигне доста отвъд мижавите няколко милиарда земляни, а да се прицели в много по-мащабна вселенска аудитория.
"Ще изстреляме една Тесла със соларен панел. Тя ще се зарежда непрекъснато от Слънцето и звездите от другите звездни системи, а от уредбата в нея ще ехтят "Айтозлия, майко, сливналия", "Потърси ме в Родопите" и "Пейте, другари чавдарци" из цялата космическа шир" - написа в Twitter предприемачът.

Междувременно Кичка Бодурова се радва също на подкрепа в публичния скандал, като една дама с ризка с флорални мотиви на профилната ѝ е пратила виртуална картичка с кафе и снимка на море за честит понеделник.

За кого сте?

Избери отговор!
Край