Стивън Хокинг наистина е потвърдил съществуването на бог пред българска меди

Mar 13, 2015     zhelyo     12255
ЩОМ ГО ПИШЕМ НИЕ ЗНАЧИ Е ВЯРНО - Най-известният астрофизик Стивън Хокинг, известен на българския читател със съкратения си творчески псевдоним Стивън Кинг, е дошъл на крака, за да даде интервю пред секира.бг, в което наистина признава, че бог съществува.


Шах и мат, атеисти, вашият папа лично ви го каза, пукнете се от яд, а после се покайте, за да горите в ада при по-поносим огън! Интервюто е било ЕКСКЛОЗИВНО! Самият Хокинг лично потвърди съществуването на бог и пред нас, като дори сподели, че е повлиян силно от баба Ванга, която още на младини му предсказала: "Ке те търкалят по целио свет, Стефчо, не ке мрдаш, но ти ке го движиш свето и она парясница - гравитациата!"


Атеистичната световна научна общественост с нетърпение очаква математикофизичните доказателства на Стивън Хокинг за съществуването на бог, за да може да си припише заслуги за тях и да каже, че винаги е мислела точно така. Предполага се, че астрофизикът и астролог прави тези разкрития точно сега, с цел да промотира следващата си книга.
Появиха се спекулации, обаче, че Хокинг може да разкрие, че бог е чернокож заради липсата на слънцезащитни кремове в открития космос.


debnadaviebna, http://bullschmeiser.blogspot.com/

Коя зодия сте?

Избери отговор!
Край