Във Факултета по журналистика ще се влиза с конспиративна теория и щурм

Jan 15, 2021     Radoslav Nedelchev     6036
НОВИ ТЕНДЕНЦЙЙ – В краен случай без щурм, а само със статус - това решиха нормотворците на първо писане на закон за годината, за да отговорят на нуждите на съвременния свят и образование и да направят студентите велики отново.  

Нямало смисъл от конвенционални изпити, а само от подбор на качествени кандидати, тъй като социалните медии вече направиха от всички хора журналисти. Вече не било важно дали е истина, а дали ти вярват.

"Има едни будни хора, които не са прости и са прозряли., че зли сили като от приказките на Братя Грим желаят тяхното подчинение чрез чипове, препарати за дезинфекция и маски за лице" - каза преподавател. "Тъкмо за тях искаме да направим промените."  
Eдна от основните цели на образованието ще бъде студентите да се научат да вярват безкритично на всичко, което не идва от големите медии и, че ако не го дават по новините, значи го премълчават нарочно и е вярно.

За декан ще бъде избран корифеят в свръхестественото Стойчо Керев, а за негов заместник вещият по тайните и мистериите с афинитет към самоусъвършенстването - Еленко Ангелов.

Депутати и академици бяха единни, че „студентите по журналистика са будната съвест и гражданското съзнание на света, очакваме от тях да следват утвърдени вече практики и ще получат грантове от известна фамилия - хотелиери.“

Вместо тоги и абсолвентски шапки на завършването студентите ще трябва да одерат животно по избор и да си го накачулят на главите.

Какво значи импийчмънт?

Избери отговор!
Край