Държавата дава $370 милиона на Холивуд да направи филм за управлението на ГЕРБ

Sep 28, 2017     zhelyo     11381
БЪЛГАРИЯ - Правителството предложи, гласува и прие отпускането на извънредни 370 милиона долара за култура по зашеметяващ и смислен проект.


Парите ще идат за заснемането на филм за историята на България и то за най-славните ѝ моменти - последните 15 години.


В концепцията на суперпродукцията са поставени предисторията и самата история на възхода на ПП ГЕРБ и в частност късния живот на Бойко Борисов там след групировките.
Вече е ясно, че филмът ще бъде режисиран от сестри Уашовски, които са нови членове на ГЕРБ-жени, а в главната роля ще бъде Джейсън Стейтъм. Цветан Цветанов пък ще бъде изигран от Самюел Джаксън, за да допадне филмът на западната аудитория. 


Появиха се слухове, че Росен Плевнелиев ще бъде изигран от Джим Кери, ролята на Цецка Цачева пък ще бъде поверена на Хелън Мирън, Искра Фидосиева ще бъде Анджелина Джоли, а Десислава Атанасова ще изиграе Стив Бушеми. 


Филмът ще бъде заснет от Холивуд, тъй като родните управленци смятат, че ако парите се дадат на Националния филмов център, те ще бъдат разграбени от изпърдели тупани, на които няма да стигнат и накрая ще трябва целият филм да е с продуктово позициониране.

Нужно ли е да се похарчат тези пари така?

Избери отговор!
Край