Де Спа Сито доказа наличието на извънземен живот

Sep 5, 2017     Andy     6052
ЮЧЮП - След като песента на Дядо Янко Де Спа Сито постигна ключов за анти-социалните медии рекорд по гледаемост, днес тя отбеляза нещо още по-забележително: доказването на извънземен живот!


Видеото на Дядо Янко вече е гледано от над 9 милиарда души, което е технически невъзможно, тъй като на Земята има едва 7 и половина.
 

"Това означава, че извън нашата планета има поне още милиард и половина зрители на тъпотии", твърдят учени от Колумбийския университет. Те са провели и теренно проучване от най-затънтените джунгли в Амазонка до с. Търън, Смолянско, за да се уверят, че всички са гледали на Дядо Янко видеото.
 
В специално обръщение пред 24 чаши "професор" Божидар Димитров, който вече е открил, че първите хора на планетата са българи, обяви, че извънземните са с българско съзнание заради нашия голям космически хит "Излел е Дельо хайдутин" на Валя Балканска.
 

"Българи на три планети ке бидат", потвърди и баба Ванга за вестник Комсомолская газета в предсказание през 1967 година, открито случайно днес.

Вярвате ли?

Избери отговор!
Край