Дадоха алтернативна Нобелова награда на българка, която слага шпация преди трите удивителни

Oct 5, 2023     zhelyo     16016
 НА СТРАНАТА НА ИСТИНАТА - Група будни и невъзможни за манипулации граждани се обявиха за “истинските наследници на Алфред Нобел” и дадоха своята собствена версия на Нобеловата награда за медицина на българка, която твърди, че ваксините са “смърто носен коктейел от химикали и микро чипове !!!”.

Носителката на престижната награда е известна в социалните мрежи с това, че слага шпация преди трите удивителни, когато пише коментари под статии за пандемията. Тя получи позлатен медал, сертификат и чек за 10 000 БРИКС долара от организаторите на алтернативния конкурс.

“Тя е героиня, която не се страхува да изразява своето мнение и да се бори срещу злото на фармацевтичната индустрия и световната конспирация”, заяви Венци Илинойса, лидер на групата и председател на журито. Той добави, че шпацията преди трите удивителни е “символ на свободата и независимостта” и че това е “единственият начин да се привлече вниманието на заслепените от лъжите на медиите и правителството хора-овце”.
Носителката на алтернативната Нобелова награда изрази своята благодарност към организаторите и каза, че ще използва парите, за да популяризира своята кауза и да помогне на други хора да се освободят от “оковите на ваксинацията”. Тя сподели, че вярва в естествените методи за лечение и предпазване от болести и че използва само продукти от “билковата аптека” на свой съмишленик, който е известен с това, че продава различни еликсири и препарати под мотото “Билките лекуват всичко и никога не са токсични”.

Наградата беше връчена на тържествена церемония в хотел в София, която беше посетена от около 40 души, повечето от които носеха антимаски и седяха един в друг, за да демонстрират антидистанция.

По този начин България бе прославена в попрището на истински свободната наука, а не на корпоративните интереси, целящи да избият човечеството и да го подменят със скакалци.

Какво считате за официалните Нобелови награди?

Избери отговор!
Край