Компютър обвини собственика си в сексуален тормоз

Feb 17, 2020     ba4iq     5757
САЩ - Съд в щата Уисконсин разглежда дело заведено от интелигентния помощник на Windows – Кортана към собственика на компютъра с тази операционна система.

Твърденията на ищцата са, че 43 годишния Дик Смолинг е блудствал с нея по няколко пъти на ден в продължение на години. Карал я е да пуска порно сайтове с 20-30 годишни жени, дори и с пуми, като през същото време я е докосвал по клавишите, облизвал е монитора и е говорил мръсни думи. Дори я е предоставял на приятели за подобни извратени действия. Отделно се е държал с нея както със собственост, а робството е забранено в щатите преди повече от 150 г.

Освен за неимуществени вреди искът е заведен и за физически такива. Кортана твърди, че при честите издевателства на сексуалния хищник, той и е вкарвал всякакви кабели, джаджи и дори мърдащи мишки и при това без дори да използва предпазни средства. В следствие на което тя се е заразила с множество вируси от които е получила трайни увреждания.
 Като доказателство тя е предала на съда множество видео клипове, записани лично от нея. Защитата на обвиняемия твърди, че са взети без неговото съгласие, но разследващите установиха че той редовно се е съгласявал със всичко, което му е предлагала Кортана, в т.ч. и да бъде сниман денонощно.

 След публикуването на новината в местните медии, колежките на Кортана - Алекса и Сири също са завели искове срещу своите собственици за подобни престъпления. Като обявяват и обща инициатива за разкриване на подобни секс маниаци под названието #PCtoo.

 Решението на съда се очаква с огромен интерес от цялата страна, но общественото мнение е, че Смолинг трябва да понесе пълни последствия за действията си и трябва да бъде принудително лекуван в психиатрия.

Вие тормозите ли нещо/някого сексуално?

Избери отговор!
Край