Бойко Борисов търси булка за Слави

Dec 15, 2011     zhelyo     6346
Премиерът Бойко Борисов обяви намерението си да намери съпруга за шоумена Слави Трифонов по същия начин, както е осигурил спонсори за футболните Левски и ЦСКА.

 

"Скоро ще му намеря жена. Слави е национално богатство и смятам за необходимо да вложа усилията си в тази насока. Искам хората да разберат, че гледам да помогна на всички с каквото мога, с връзките, които съм изградил през годините." - обясни пред камери министър-председателят, докато режеше ленти, с които да опакова коледни подаръци.
 

В общественото пространство тръгна слух, че Премиерът готви reality, чрез което да избере най-подходящата кандидатка за шоумена. Дори стана достояние и името на евентуалното предаване - Киборг си търси жена.

 

Сценарният екип на Слави се почувства неловко. Сигурни източници твърдят, че Иво Сиромахов дори питал Слави: "Нали няма да му се връзваш, ние сме твоята половинка!", на което телевизионният водещ отвърнал първоначално с мълчание, а после с типични шеговити крясъци.

 
Същевременно Бойко Борисов обяви, че е склонен да назначи Николай Бареков като министър на отказването, чиято задача ще е по свиреп начин да отклонява неудобни искания към правителството.
zhelyo

 

Ще намери ли булка баш-баханът?

Избери отговор!
Край