Absolut пренебрегна земните художници, вече почна да наема извънземни творци

Jul 10, 2017     zhelyo     7798
Публикацията може да съдържа следи от извънземна пропаганда.

РАВНО ПОЛЕ
- Мистичните житни кръгове, които изникнаха през изминалата седмица край Равно поле, се оказаха част от скандална рекламна кампания на известната марка водка Absolut.


Според запознати с маркетинга източници на Не!Новините в службите, шведският световноизвестен бранд е загърбил партньорствата си с художници и изобщо хора на изкуството от планетата Земя."Става дума за предателство на нашия вид. Absolut са организирали тези кръгове с извънземни под претекст, че така ще е по-автентично. Нашата информация обаче е, че става дума за евтина работна ръка и работни пипала, които не плащат земни данъци и осигуровки" - твърдят от междугалактическия офис на НАП на Сатурн.Разбира се, нацията в социалните мрежи отново изпадна в състояние на спор, като според едни водката си е водка, но изкуството е с пари, докато други бяха негативни и призоваха водката да бъде национализирана и ползвана в случай на отбрана от извънземни нашествия и опити инопланетяни да ни вземат работните места, жените и социалните помощи.


"Още откак Absolut имаха кампании с Анди Уорхол, ме съмняват. Нима той не е извънземен? Или за едни извънземни може, но за извънземни от Равно поле не може?" - възмутен беше от създадения изкуствено казус защитник на извънземните граждански права.
 

Какво толкова?

Избери отговор!
Край