Учените потвърдиха: 5-тaтa фундаменталнa сила във Вселената са коментиращите под статии и клипчета в нета

Aug 19, 2016     zhelyo     6565
NATURE MAGAZINE - След електромагнетизма, гравитацията и силните и слаби ядрени взаимодействия, човечеството отличи и пета фундаментална сила, която определя физиката на Вселената.


Силата, която унгарски и американски учени приписваха на новооткрита частица и за която се спекулираше, че въздейства на тъмната материя, всъщност възниква при споделянето на безполезен, неграмотен и малоумен коментар в Интернет.


Това откритие са направили родни изследователи, комбинирали данните на унгарските учени и теориите на калифорнийските им колеги, след като прочели реакциите на българския интернет в долнопробните онлайн медии, пускащи сензации и други популярни къшеи на Интернета.
"Тъмната материя е 4 пъти повече от материята, която виждаме. Затова и мозъците на човечеството в 80% от случаите са потресаващи и ако влезете във vbox7 или zamunda да прочетете коментарите, ще видите хиляди малки черни дупки, маскирани като никнеймове" - споделят родните учени.


Поредното откритие на науката ще бъде подминато набързо, преди човечеството да се отдаде на следващия момент, в който небрежно преминал през ситото на Еволюцията ще изстиска джуса на доматито.


zhelyo

Какви са тия хора, дето преобладаващо коментират из интернета?

Избери отговор!
Край