От 2018 Google ще ходи на работа вместо нас

Nov 14, 2016     zhelyo     5670
НАВСЯКЪДЕ, КОГАТО ТИ ПОТРЯБВА - Технологичният гигант Google обяви, че разработва комбинация от изкуствен интелект, виртуална разходка, виртуална реалност и нещо със сателити и чипове, с която да ходи на работа вместо вас.


Новата система Google Job ще бъде изцяло безплатна и ще може да пътува от дома ви до работното място, където да извършва всичко, което правите - общи приказки с колеги, цъкане в нета и 2-3 телефонни разговора, в които разбирате, че нещо се отлага за тогава, когато се върнел някой си отнякъде си.


Google Job може да бъде автоматизирана напълно, така че да прекарвате деня си, гледайки порно и чистейки мазето, но и ще има опция да поемате контрола над работния си ден чрез очила за виртуална реалност, поне докато не ви прилошее и не повърнете в скута си.
"Тва Google всичко ще развалят. Сега жена ми рече, че няма вече да ходим на работа и по цял ден ще сме заедно" - втрещен бе от новата технология човек от народа.


Междувременно от Google обявиха, че разработват и технология за градски транспорт, който да мирише по електронен път направо в очилата за виртуална реалност.


zhelyo

Тази анкета е само за ботове. Те си знаят:

Избери отговор!
Край