Седмичен не!хороскоп: 11.04 - 17.04

Apr 11, 2016     zhelyo     6558
Въведението е за балъци, затова няма такова тук, ето бъдеще:


Овен - Обстановката ще е напрегната, когато се оказвате в средата на семеен скандал в чуждо семейство, по бял потник и слипове, които дори не са ваши.


Телец - Ще ви се да запишете в НСА, ако това ще значи, че ще имате поне малко шанс някой да ви предложи да си легнете с него.
Близнаци - Близките ви са убедени, че скоро ще се превърнете в един от онези стари хора, които се доверяват на телефонни измамници и хвърлят пачки с пари през терасата.


Рак - Радвате се, че скоро е лято и пак ще ядете диня със сирене и мастика, само че ви е неспокойно, че през това време ще текат реки от пот от подмишниците ви.


Лъв - Налудничаво си мислите, че с всеки изяден дюнер спонсорирате развитието на Ислямската държава.


Дева - Тревожите се, че лятото е вече тук, вие все още не сте отслабнали, но пък за сметка на това сте открили нова сладкарница.


Везни - Спокойни сте, че никой не може да ви обърка на улицата за друг човек, понеже никъде няма толкова крива физиономия като вашата, а да, и носът ви е гърбав.
Скорпион - Трябва да се пазите, понеже ловът на едър дивеч с рога е разрешен, а вашите не е като да са малки.


Стрелец - Не се залъгвайте, при вас не е пролетна умора, а чист мързел, съчетан с лека невменяемост.


Козирог - Купувате си напълно безполезен уред за правене на фрапе, което щеше да е ок, ако поне пиехте кафе.


Водолей -  Опитвате се да наложите нова мода в прическите, подстригвайки се самички и на тъмно, резултатът е десетки травмирани и един припаднал по улиците.


Риби -  Планирате да забогатеете, залагайки всичките си спестявания на случаен футболен мач, което ви се струва далеч по-добър план за бъдещето ви от всички останали досега.
beasta

Какъв зодиакален препинателен знак се пише между нещата?

Избери отговор!
Край