Задържаните таджикистанци си признаха и за убийството на Навални и разрушаването на Северен поток и Каховския язовир

Mar 26, 2024     zhelyo     2626
МОСКВА - Самопризнанията на таджикистанските червени пирати, задържани за извършването на чудовищния акт в Крокус хол на 22 март край Москва, стават все по-значителни.

При разпитите таджикските граждани от украински произход Далериджон Мирзоев, Саидакрами Рачабализода, Шамсадин Фаридуни и Мухаммадсобир Файзов са разкрили и участието си в други атентати, поръчани от режима в Киев.

"Те са взривили язовирната стена на Каховския язовир и са избоцали тръбите на Северен поток. Преди това са тровили, измъчвали, неглижирали здравето и уморили Алексей Навални, за да изглежда Путин лош" - обявиха от Кремъл.
Службите за сигурност и следствието в Москва се гордеят с умението си при разпит да получат истината, само истината и нищо друго освен истината.

"Ако отрежем още няколко уши и пуснем още малко ток в слабините им, няма да се изненадаме, ако си признаят, че стоят и зад отравянето на Емилиян Гебрев и са организирали лежането на статисти за снимки по международните медии в Буча" - допълват руските власти.

Какво още ще признаят?

Избери отговор!
Край