Путин предложи убежище на Крис Рок: Недопустимо е в 21-ви век да те бият за шега

Mar 29, 2022     zhelyo     12422
КРЕМЪЛ - Владимир Путин демонстрира за сетен път чувстителността си към човешкото страдание, където и по Света да се е случило.

Руският президент предложи политическо убежище и укритие в бункер на холивудската звезда Крис Рок, която претърпя шамар от Уил Смит на пореднага церемония по връчване на награди Оскар на филми, които не го заслужават.

"Не мога да си представя, че през 2022 година може да се случат такива неща. Свободата на словото е свещено нещо и дори да е обидил Уил Смит, има други начини за реакция. Хиляди невинни деца станаха свидетели на такова недопустимо насилие" - обяви Путин с видеообръщение, заснето на 1 километър от най-близкото човешко същество.
Руският държавен глава подчерта, че винаги е давал личен пример и никога не е посягал никому: "Дори шегите по мой адрес да са били обидни и дори лъжовни, да са минавали границите, аз съм считал свободата на словото за най-висша ценност. Затова често съм черпил критиците си с чай, полоний 210 и новичок - все скъпи неща, защото и животът за мен е скъп."

"Американците доказаха своята подмолност и вече използват негри да бият негри" - допълни и прес-секретарят на руския президент Дмитрий Песков.

Какво е мнението ви за шамара?

Избери отговор!
Край