Путин обяви всеобща мобилизация, включително и за българи, подкрепящи Русия в Интернет

Sep 14, 2022     zhelyo     25983
СЛЪНЦЕТО НА МОСКВА - На връх най-голямото виенско колело, заради което вече подобни съоръжения ще бъдат известни като московски колела, Владимир Владимирович Путин обяви мобилизация.

"В Украйна всичко вървеше по план, но те играят нечестно и ООН трябва да ги изключи от държавите, задето над 200 000 генерали от НАТО се бият на тяхна страна" - обоснова решението си руският държавен глава.

На фронта са призовани всички мъже на възраст от 12 до 71 години, които ще минат ускорен военен курс, състоящ се в 12-минутно видео, след което ще бъдат пратени на фронта.
Руската федерация обяви, че на мобилизация подлежат и симпатизантите ѝ в неприятелски държави, които първо ще помогнат на Специализираната операция в Украйна, а впоследствие родините им ще бъдат денацифицирани от победоносната съветска армия.

"Очакваме най-вече българи, защото най-ревностно ни защитават по цял ден в Интернет. Техният дух е несломим и ще покажат на отстъпващте шубелии в Харков и околията, че няма причини за страх, като ще окуражат бойците и за няколко дни ще свалят киевската хунта" - убеден е Путин.

Ще преобърнат ли събитията нашенците на фронта?

Избери отговор!
Край