Пешо Буферо: Ще тепам драконо на тоя уевскар Нощнио крал с римска свещ!

Aug 30, 2017     zhelyo     10064
ПЕРНИК - Героят от агитката на Миньор Перник, който с римска свещ и точен мерник отблъсна домакинската агитка на Хебър в Пазарджик преди няколко дни, е скритият коз на Денерис и Джон/Егон Таргарян за отбрана на Севера.


Вилхелм Тел от Мошино, както е известен доайенът в агитката на пернишкия клуб, се е заканил лично да покоси с точния си мерник дракона Визерис, който попадна под влиянието на Нощния крал, за когото перничани твърдят:


"Е тоа нощнио крал е от Уефсчи. Виж как му светат очичките в говеждия цвет - синия. Ще направим дракона тотем на кукерския фестивал догодина" - потвърди нагласите сред перничани-англичани прочутият оратор от агитката Вучков, водил войни срещу бродниците и предишната дълга зима.
Пешо Буферо заяви, че за другите междуособия на Вестерос не го вълнуват и му стига тази награда за Нощния крал да няма награда.


"Епа я съм от фенклуб Дивотино Wildlings, ние сме подгънауе коуене към пичето Йорданка. Куеуи сме се, че ше отбраняваме Северо до посуеднио винкел!" - надъхва се Буферо, зареждайки римска свещ с шрапнели драконово стъкло. 

Ще утепат ли драконо?

Избери отговор!
Край