Владислав Панев се снима и с Харви Уайнстийн, коалицията под въпрос

Dec 10, 2021     Radoslav Nedelchev     6620
НЮ ЙОРК – Ново селфи разбуни духовете сред демократичната общност.

Царят на иронията и сарказма депутатът Владислав Панев рано тази сутрин беше на работна среща в Ню Йорк, където се срещна случайно и със скандално известния продуцент Харви Уайнстийн, забърсал не една холивудска красавица без нейно давление. Изрично давление, скрепено с подпис.

Там той е обсъдил напредъка на демокрацията в България заедно с щатски сенатори и се е осведомил кога ще излиза новият iPhone с четворна предна камера за селфи.
Ненадейно попаднали на Уайнстийн, който излежава присъда в затвора, но бил пуснат в отпуск да се види с жена си и актрисите си. Господин Панев грабнал веднага момента без да се замисля.  

„Надявам се този път шегата да се разбере“, коментира развеселеният депутат.

До дни ще се разбере дали селфи своеволията на демократа ще се сторят твърде пошли на стожерката на моралните консервативни ценности Корнелия Нинова и тя ще оттегли подкрепата си от кабинета. „Ако не напсува в живо предаване Виктор Николаев или по-добре Цветанка Ризова, коалицията най-вероятно ще я бъде.“, подчерта Нинова с леко разочарование.

След като беше запознат с новите санкционирани по закона „Магнитски“, Харви Уайнстийн отрече да се е снимал с Владислав Панев, било монтаж.   

 

С кой се цъкнахте последно?

Избери отговор!
Край