Меркурианец обвини ретроградната Земя за проваления си живот

Dec 13, 2017     Венелин Костадинов     15490
МЕРХУЙИЙ - Млад меркурианец заплаши да се самоубие след поредица от неуспехи в личния живот и кариерата си. За всичко това меркурианецът обвинил ретроградната Земя през декември, която буквално съсипала живота му само за седмица.

„Първо жена ми си намери любовник и ме напусна, после ме уволниха от работа. Накрая меркурианската ми котка се изпика в обувките ми, след което и тя ме напусна“ ,сподели през сълзи жителят на Меркурий, който обеща занапред да се вслушва в съветите на астролизите.

Близо месец по-рано те тръбяли, че ретрогадната Земя е много опасна, но той се отнесъл с недоверие към предупрежденията им. 
Жителят на най-малката планета в Слънчевата система призна, че през меркурианската 2017 година след раждането на меркурския Исус Христос редовно е закъснявал за работа, теглил два бързи кредита, имал проблеми с пиенето и хазарта, а жена му още преди месеци го обидила на мек‘курианец в леглото. 

Според меркурианеца обаче една поредица от глупави решения с нищо не може да повлияе на живота му, за разлика от ретрогадната Земя, която притежава мощни мистични способности, които са далеч по-логични. 
 

Опасна ли е ретроградната Земя?

Избери отговор!
Край