Китайската армия използва анти-гравитационна технология

Oct 29, 2011     zhelyo     3678
Китайската армия скоро ще екипира войските си с най-новата си технология - АНТИ-ГРАВИТАЦИОННО БЕЛЬО! Зад грандиозния проект седи българският учен Спиро Джинг(полу-български учен).

 

Спиро, син на китайка женена за нашенец, имал тягостно детство. Всеки малък петък(разбирай четвъртък) баща му се прибирал подпийнал и след като не разбирал какво говори жена му се изнервял и я пребивал. След това с израза"Бе ти кво зяпаш бе, сополанко!?" ритал малкия Спиро в слабините. Това се повтаряло и останалите дни от седмицата. Малкия гений разстял бавно и несигурно под постоянен страх за слабините си. Още на 7 направил първия си прототип на предпазно бельо.
 

От тогава Джинг не спира да се занимава с въпроса, като преди 2 години, натъпкани с електроника боксерки съвсем неочаквано го издигнали във въздуха. Обнадежден, че живота му на продавач на картофи пред гаража на чичо си е към края си, Спиро отлита към свободния от бой по слабините майчин Китай! Сега българина се радва на почест и благополучие. Чака с нетърпение Китай да обяви война на България.

 

До момента само 10% от китайските военослужещи са преминали курса за пилоти на боксерки, но програмата набира сили. Интересн е факта, че управлението става чрез накланяне в желаната посока, но въпреки това една пета от курсистите продължават да махат с ръце, мислейки се за патки.

L O L
Бельото е в 2 рамера - S и XS и в 2 модела - черно и с щампа на Волтрон.

Voltron RULLZ

 

little_spiro

 

Колко летящи китайци са нужни да завият ел. крушка?

Избери отговор!
Край