С кичозна церемония ще се започне фестивалът на падащите хора в Сочи

Feb 7, 2014     zhelyo     3933
Днес на пищна церемония ще се постави началото на фестивала, в който се състезават различни хора в многобройни дисциплини, за да определят кой се пребива най-умело в зимни условия.


С умопомрачително по-скъпа церемония отколкото предната потресаващо скъпа такава домакините от руския град Сочи ще демонстрират умение да съчетаят пироефекти, музика, светлини и безлична маса доброволци по същия респектиращ, но бързозабравим начин, както на всяка Олимпиада досега.


"Човечеството обожава с извънреден харч на средства и ресурси да отбележи възможно най-кичозно кратък момент, предхождащ феерия от зрелищни пребивания" - цитира по-фриволно от очакваното олимпийския дух един от анализаторите в Сочи, седящ с още шестима човека в тоалетната.
Падането предстои да се случва на лед, заледен сняг, пързалки, улеи, а и в градските незатворени шахти, неравномерно иззиданите хотелски стълбища и в скута на Хеле Торнинг Шмид.


Фестивалът по пребивания ще струва на Русия между 6 и 55 милиарда евро, като се изчислява по същия алгоритъм, както и АЕЦ Белене.


zhelyo

Какво инициира зимните ОИ?

Избери отговор!
Край