Област Бяла се присъедини към Русия, Карадере щяло да е следващото Монако

Mar 24, 2014     zhelyo     6531
БЯЛА, ВАРНЕНСКО, РУСИЯ - Жителите на област Бяла проведоха референдум в рамките на 15 минути и единодушно се присъединиха към Русия, за да не се съобразяват с еврогейски разпоредби и да може Карадере да стане следващото Сочи или Монако.


След масовия протест в неделя, на който местните жители заявиха подкрепата си за застрояването на Карадере, където очакват да работят в туристическия бранш, жителите на Бяла били трогнати от икономическите перспективи на големия славянски брат.


Както е известно, в Русия всички райони са в цветущо състояние, а местното население живее достойно, успявайки да постигне баланс между пазенето на природата и променянето на ландшафта за нуждите на икономиката.
Лично Владимир Путин е поздравил новите си сънародници и е признал, че следващата Олимпиада ще бъде в Карадере, а бездомните голи хипита по плажовете там ще бъдат избити като кучетата в Сочи.


"Не искаме природа, искаме бетон!" - скандираха бялци, празнувайки присъединяването си към страната с далеч по-либерален към силните капитализъм.


zhelyo

Кое нещо у нас си няма контра-версия?

Избери отговор!
Край