Борисов: Аз ще спасявам Европа, пращам Цецо в Америка да помогне за изборите

Sep 28, 2016     zhelyo     8713
КАН ТЕРВЕЛ 2 - Премиерът Борисов взе отношение и по наболелия въпрос в изборите в САЩ, докато с другата ръка задържаше няколко хиляди кафеви човека на границата.


"Аз тука съм зает с Европата. Тия капути не знаят какво да правят с бежанците, трябва за едно хъбче да им се моля. Дотука ми дойде, но дългът зове. За изборите в Америка ще пратя Цецо да се погрижи" - сподели свойски той.


Разбира се, министър-председателят не пропусна да направи кратък обзор и дипломатично да отклони въпросите за това кого подкрепя.
"С Хилъри ще се разбèреме, аз неслучайно бутам жените нагоре, вижте Цецка, Йорданка, а Корнелия я щада, за да има шансове. И двамата не обичаме по некоя Моника. С Доналд също бихме се разбрали, изглежда ми като тукашен. Верно, странна му е косата и живее в кичозна като на Бат' Сали къща, ма то всички с над 20 хиляди лева са некакви такива. Цецо ще помага и на двамата."


Както е известно, изборите в САЩ само 2 дни след президентския вот у нас, но Борисов изрази увереност, че за Цветан Цветанов това е достатъчно време.


zhelyo

Кои ще оправим първо?

Избери отговор!
Край