Прас-Прес: Какво ще се случи до края на Европредседателството

Jan 10, 2018     zhelyo     6423
Прас-Прес отново оползотвори своя нескончаем финансов и ментален ресурс, за да се сдобие с пълната програма на българското председателство на Съвета на ЕС. Ето кои ще са най-грандиозните събития, новини и изказвания, които ще се случат:

15 януари - НДК не работи заради санитарен полуден.

22 януари - Бойко Борисов посреща Жан Клод Юнкер, който е възхитен от мокета в НДК. “Как е по френски да не се събува? Нема нужда, вервам му, че не е стъпвал в акитa” - се чува нашият премиер да пита преводачката си.
27 януари - Борисов разпорежда внезапно пускане на лифтовете и обработване на пистите, след като Лиляна Павлова половин ден се е крила от европейските си колеги, питащи защо планината не се ползва за ски.

2 февруари - Патриотичния фронт организира патрули из София, бдящи срещу третия пол, защото с тия европейци тука нищо чудно да се възползват да ни го натрапят.

14 февруари - Всички държавни ръководители се правят на европейци, празнуващи Св. Валентин. Не успяват, тъй като чужденците не възприемат пиянска оргия в кабинета на шефа за празник на любовта.

3 март - В НДК посрещат Путин. Осободил ни е от турците, се казва в официалното комюнике. 

12 март - Ангела Меркел идва пияна да чука на НДК да я пуснат, но Борисов се прави, че не я познава. “Какво като не съм канцлер, вече ме забрави, така ли?” - реве Меркел, замеряйки с обувките си входната врата на Билетния център.
1 април - Културна програма по случай Деня на Шегата. Нашите канят Комиците и Шоуто по Канала да разкажат най-пресните вицове от 2006 година. Борисов кани на козунак и яйца католически евролидери по случай техния Великден.

16 април - Изневиделица в София се озовава Доналд Тръмп. Не на официална визита, просто службите на всички държави в ЕС са подвластни на Русия и са му докладвали, че може да иде до хотел Цура да опипва на народни цени.
 

Дайте пари, за да си дочетете евробъдещето ни тук!

Откъде са тези предвиждания?

Избери отговор!
Край