Основните предизборни не!признания на партиите

Jul 5, 2021     zhelyo     4365
Чудите се за кого да гласувате, но ви мързи да четете и търсите програми, медийни изяви и да анализирате задълбочено история, факти, биографии? На правилното място сте - ето доза фалшива партийна есенция, която да ви дезориентира относно коя партия какво всъщност си мисли. Подредени са по резултатите от миналите избори криво-ляво:

ГЕРБ-СДС: "Ако се върнем на власт, със сигурност ще си извлечем поука и ще върнем откраднатото от последния път, като бяхме на власт. Честна скаутска!"

ПП ИМА ТАКЪВ НАРОД: "Не ни се прави правителство наистина, само искаме да тормозим партиите на статуквото."
БСП ЗА БЪЛГАРИЯ: "Какво още трябва да направим, за да забравят хората, че сме същото като ГЕРБ?"

ДПС: "Ако успеем за пореден път да консолидираме етнически вот, защото катализираме националистически недоволства, ще е супер. Добре, че хората не ги вълнува Пеевски и ни се разминава темата."

ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ: "Нямаме търпение да се скараме за нещо дребно и разцепим, защото всички в тая коалиция се смятаме за най-хубави, а колегите - за компромисен пълнеж, с който просто делим един електорат."

ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!: "Добре, че хората са сеирджии и искат Мая Манолова и Татяна Дончева да овикват Бойко Борисов в пленарна зала."

ПП ВМРО, НФСБ, ВОЛЯ: "Нямаме политическа хигиена, така че гласът за нас е почти сигурен глас за участник в управляваща коалиция, ако се сформира правителство."
БЪЛГАРСКО ЛЯТО: "Знаем, че ще гласувате за нас, за да видите какво ще направи Васил Божков на Бойко Борисов, ако стане депутат с имунитет, нали?

ВЪЗРАЖДАНЕ: "Ще заменим Прокуратурата с Народен съд за всички рептили, масони и извънземни."

НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО: "Гласът за нас е глас за другите, но благодаря за разходката до секцията."     

ПП РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ: "Прекалено късно ли е да се върнем в ГЕРБ?"

АТАКА: Прочетете в новия брой на в-к "Прас-Прес".
   
 

Така ли е?

Избери отговор!
Край