Не!Рецепта: Квантова баница с фурнир от 6 вида дърво вместо кори

Sep 18, 2017     zhelyo     7037
Днес в нашата рубрика с Не!Рецепти ще погъделичкаме вкусовите рецептори на душата ви с една баница, която едновременно е пухкава и хрупкава, защото е квантова и има две състояния. 

Ето как да я приготвите в 6 лесни стъпки:

1. Намазнете шперплатова тавичка с егото на човек, който се мисли за успял, въпреки че има губещ бизнес, поддържан с парите на баща му.
2. Започнете да редите листове фурнир от бреза, дъб, череша, махагон, като всеки лист редувате с мек фурнир от бял бор или ела, за да се придаде на баницата сочност. За повече плътност може да използвате огнеупорни стяги, с които да защипите пластовете. Не се препоръчва да сядате отгоре и да влизате във фурната, защото и така сте си печен човек.

3. Няма нужда от някаква плънка, примерно яйце и сирене. Фурнирът пуска естествени смоли, но ако ви се стори сухичка, може да залеете после готовата баница с кварки и да я оставите да преседи 3 милисекунди с тях.

4. Сложете във фурна и печете 20 минути на 170 градуса без вентилатор, 3 минути на 12 градуса с вентилатор и двайсет и пет години на колкото ви душа реши с вентилатор, въртян механизирано от безсмъртен хамстер.

5. Готовата баница подарете на семейство бобри или термити, защото това е дърво и само те може да го надъбат. И кълвачи, но те искат червейчета вътре и надали ще го кълват.

6. Заспете гладни. Сънувайте, че сте изяли баницата, а не сте я дали на други същества. Ще се събудите парче ламиниран фурнир в стомаха, което ще ви засити за 73 години - времето, което ще е необходимо на човешката ви храносмилателна система да го смели и усвои.
Бон епитит!

Веган ли е баницата?

Избери отговор!
Край