Избори 2 в 1, трети и дано последни за 2021 (Предварително по минути™)

Nov 12, 2021     zhelyo     4946
Третите парламентарни и едва първите президентски избори за годината ще се случат в неделя, ако не ни мине котка път. А тя няма. Ето още предсказания за вестите от електоралната дандания.


06:00 - СТРАНАТА - Машините започват изборния ден час по-рано, защото са забравили преди две седмици да ги настроят с час напред, за да поспят повече.

06:45 - СКЛАДОВЕТЕ - Изборният ден в държавните складове на допълнителните машини потръгва също много добре и 20 човека вече са генерирали 600 000 гласа по пощата за Джо Байдън. 
06:34 - ЧУЖБИНА - В Нова Зеландия си проличава объркването в чужбинските секции от провеждането на избори 2 в 1, като единственият гласоподавател успява да образува опашка пред секцията сам.

07:12 - ГОРНА ОРЯХОВИЦА - Първи сигнал за купуване на гласове чрез издаване на фалшиви зелени сертификати. Мъжът, раздавал фалшивите документи обаче е пуснат веднага, след като обяснява, че освен сертификатите, и гласуванията са само наужким. 

07:44 - ИВАЙЛОВГРАД - Главата на 73-годишен мъж е експлодирала след третото поред обяснение как се гласува с карта за едните и другите избори.

08:45 - БОЯНА - Румен Радев се надява да е гласувал така, че да не му се налага да реди нов служебен кабинет след няколко седмици. Почват спекулации дали е гласувал президент да стане Герджиков, или има предвид, че е подкрепил някоя партия, дето ще успее да си сглоби правителство.

08:55 - СОФИЯ - Христо Иванов обявява, че все пак е гласувал за Лозан Панов, нищо че пише пиян статуси на фейсбук. Кандидатът за президентът обаче изненадва всички, като обяснява, че е гласувал за Луна, защото единствена говорела за лустрация, а за парламента е подкрепил Христо-Хазарта, понеже не вярвал да се целуне с Корнелия съвсем веднага.
09:00 - ВЕЛИКО ТЪРНОВО - Делян Пеевски изразява убеждението си, че всяко чудо в България е най-много за година и половина, та хората масово ще го припознаят като народен човек, борец с олигархията и застъпник за малкия и среден бизнес. Купува балонче на мисирките, които го пипат по мускула.

09:11 - ДРАГАЛЕВЦИ - Слави Трифонов пише много дълъг статус как е сърдит на всички, очевидно са боклуци, крадци и подлоги, но представя готов кабинет и очаква от тях след изборите безусловна подкрепа. Този път нямало да съобщава кои са номинираните за министри, за да ги предпази от вадене на кирливи ризи и щял да ги разкрие чак след встъпването им в длъжност.

09:30 - БАНКЯ - Бойко Борисов забравя да гласува от прекалено фамилиарничене с хората в училищния двор и секцията. Pi Ar Sevi го подсеща със закачливо дрезгав шепот иззад селфи стика, заради което се връща да гласува, но се препотява и го повиват с хавлия и оставят да полегне.

09:53 - СОФИЯ - Корнелия Нинова казва, че гласува за трети път тая година и е изцедена да мисли нови обръщения и намеци каква ще бъде България, ако повече хора подкрепят БСП, защото надали ще подкрепят БСП така или иначе. 

10:11 - ВАНКУВЪР- Кирил Петков споделя, че е гласувал без проблеми и се надява, че като се прибере, ще е незаобиколим фактор в родната политика.
10:27 - СТАРА ЗАГОРА - Свободолюбиви българи щурмуват мол и гласуват чрез машините за таксуване на молския паркинг, защото няма някой друг да им казва как да гласоподадат.

10:48 - ИНТЕРНЕТ - Жител на виртуалното пространство зове да не се обръща внимание на екзитполовете, твърдейки че са манипулативни. Партията от цифричката на профилната му снимка със сигурност имала занижен процент нарочно.

11:05 - БАНКЯ - Борисов е привършил дрямката си и заявява, че няма да гласува, защото и без това изборите са фалшифицирани, а машините - нагласени. Чупи машината и я плюе, като призовава симпатизантите на ГЕРБ в страната да предотвратят фалшификациите, като унищожат устройствата.

11:37 - ДОБРИЧ - В изборна секция е арестувана жена, която се опитва да счупи машините с твърдение, че не вярва в гласуването, тъй като вече го била карала два пъти тая година и нищо ѝ нямало.

12:18 - ЧУЖБИНА - Никъде в странство няма опашки от желаещи да гласуват нашенци, тъй като навсякъде няма мерки и хората са на кръчма, оргия или гледат истински футбол на истински стадион.
12:58 - ИНТЕРНЕТ - Група хакери пускат 16 милиона гласа за Йоло Денев, за да видят кога властите у нас ще се усетят, че има пробив в системата.

13:28 - ЛОНДОН - Арестуван е мъж по сигнал, че купува гласове срещу шишета от газирано, пълни с бензин. Оказва се, че е било ракия и е пуснат да сипе.

14:03 - ПЛЕВЕН - Кандидат за депутат не успява да се открие в листите и да гласува за себе си половин час. Вдига панаир, звъни на РИК, ЦИК, медиите, Господари на ефира, чичо му, който е полицай в Буковлък. Накрая се оказва, че през цялото време е гледал бюлетината за президент.

15:32 - ИНТЕРНЕТ - Жителят на уебпространстовото от 10:48 публикува скрийншоти на екзитполове, според които неговата партия има големи шансове да надскочи предварителните прогнози. Зове за пълна мобилизация, каквото и да значи това.

16:20 - СОФИЯ - Волен Сидеров се опитва да вдигне скандал защо не е допуснат до изборната секция без маска, зелен сертификат и докато държи огнестрелно оръжие, но се оказва, че е пуснат и не успява да произведе търсеното зрелище.
17:21 - ВИДИН - През Дунав от Румъния нелегално са преплували 700 машини, които се включват из цялата Видинска околия и започват да генеритат гласове за прахосмукачка-робот. Екзитполовете започват да я отчитат като опция да се яви на балотаж с Румен Радев.

19:00 - СТРАНАТА - Изборният ден е привършил, а нацията е обединена около молитвата да няма скоро избори, за да имат поне малко шанс да забравят клишетата на говорещите глави по телевизора, които през годината сме ги слушали повече, отколкото децата са си виждали учителите.

Имате ли сили да се вълнувате от такава тема?

Избери отговор!
Край