ЕС среща Ердоган във Варна (Предварително по минути™)

Mar 22, 2018     zhelyo     9892
Европейският съвет може, а може и да не може да се срещне с бай Реджеп. Или както домакинът на срещата Бойко Борисов галено му вика - Тайпи.

Срещата, планувана да бъде във Варна обаче ще се случи поне на страниците на Прас-прес и в Не!Новините. Ето как може би ще протече стълкновението в резиденция Евксиноград на 26 март.

00:04 - Килимите в Евксиноград трескаво се тупат за предстоящата след няколко часа среща.
00:35 - Лиляна Павлова врътва бързо ремонтче, представляващо 3 милиона лева за свеж маджун на прозорците в резиденцията.

04:26 - Тайно премиерът и свещеници колят агне курбан за доброто провеждане на срещата. Злите духове са прогонени с тамян.

05:12 - Първи петли за Ердоган. Както знаете, турският държавен глава се храни с кръвта на живи животни.

05:30 - Румен Радев прави физзарядка, след което изпива 28 сурови яйца и изяжда 3 пилета.

07:11 - Недоспали репортери се включват по сутрешните блокове в помощ на тези ограничени нашенци, които не са чели в аванс какво ще се случи от водещите сатирични издания на родината.
07:43 - Жан Клод Юнкер пристига и ляга на едно диванче да си доспи, че му е лошо.

08:45 - Инцидент с баничарка, паркирала само за 5 минути на аварийки пред входа на резиденцията.

11:00 - Церемонията по откриването на срещата започва. Цецка Цачева пуска в небето 300 бели гълъба. 140 от тях предварително са избити от БАБХ и Цачева иска някой да ѝ ги опакова за вкъщи.

11:12 - Доналд Туск влиза на срещата, след като му се наложило да плати рушвет на портиера, защото не го разпознал и му казал, че на полските туристи не им е още сезон.

11:45 - Лиляна Павлова много държи да обясни на гостите, че лично е изтупала килимите в резиденцията.
12:03 - Ердоган пита Тереза Мей дали взима някаква химия, че изглежда толкова добре. Звъни Путин, за да отрече и обяснява, че Тереза Мей си е така от само себе си.

13:30 - Сядат на обяд. Красимир Каракачанов е изпреварил всички и вече яде, въпреки че не е поканен.

14:13 - На Ердоган не му харесва обяда. Нашите се страхуват, подаряват му Кърджали, за да не пише в книгата за оплаквания.

14:48 - Всички полягат да дремнат, за да храносмелят лютите чушлета, да се насладят на кратък ракиен сън и да се събудят, готови за нова дипломация.

15:04 - Ангела Меркел е настанена в една стая с канцлера на Австрия. Подпийнала е и го предупреждава, че сега прилича на единия син на Тръмп, ма като оздравее, ще заприлича на нея.
15:40 - Всички са събудени от добродушна местна баба, която е направила еклери.

Последствията на еклерите и заключителната фаза на срещата проследете на страницата на Прас-прес.

Кой ще спечели срещата?

Избери отговор!
Край