Да впечатляваш скучно

Jun 6, 2019     zhelyo     1624
Следният текст притежава рекламни свойства, чрез които може да се окажете собственик на кулинарен уред.

Кулинарни предавания, реалити формати с майстор-готвачи, канали с бързи уроци за всевъзможни рецепти. Кой в цялата тази борба за вниманието на гладния за кулинария зрител би дръзнал да създаде собствен формат, за да рекламира свой уред?

Отговорът е Tefal.
След като френската марка, известна с иновациите си успешно отвори верига ресторанти “Вкъщи” със своя умен грил OptiGrill+ миналата година и показа, че може да готвиш вкъщи и да ядеш храна като от ресторант, сега направи

“Най-скучното кулинарно шоу”.

Да, скучно. Защо скучно - защото готвенето с OptiGrill+ XL e изключително опростено: избираш автоматичната програма за това, което ще приготвиш – телешки стек, свинско, пиле, риба, морски дарове, бекон, сандвич, бургер, наденица; изчакваш светлинния индикатор да достигне желаната от теб степен на готовност и сервираш. А при модела със специална тавичка Snacking& Baking може да се приготвят и лазаня, мусака, сладкиши и всевъзможни печени ястия.

Без много перипетии, чудене и стрес. Скучно. Но с впечатляващи резултати, носещи наслада както на теб, така и на тези, с които ги споделяш.

И да, Tefal привлякоха вниманието с новата си кампания за OptiGrill+, без дори да се правят на интересни. Буквално.
Епизод №1 от изключително спокойната поредица може да видите тук, а останалите очаквайте в профила на Tefal Bulgaria в YouTube.

А за самия OptiGrill+ повече информация вижте на tefal.bg/optigrill
 
Край