10-те места, където може да срещнете Бойко Борисов тази седмица

Oct 15, 2020     zhelyo     4936
Премиерът е по-труден за откриване от Хигс-бозон, но се надяваме издирването му да ни струва по-малко от построяването на Големия адронен колайдер. За всеки случай поясняваме, че този списък не важи, ако сте от партийния актив и ви викнат за контролирана камерна масовка, която да бъде заснета за Facebook.

Ето къде може да се натъкнете случайно на Бойко Борисов:

1. Легнал възнак на леглото до чекмеджето с пачките. Наречете го двоен блъф, наречете го диверсия, но това е последното място, на което ще го потърсите. А Борисов не е мълния и може да се строполи някъде два пъти.
2. На протестите срещу него. Хората ще си кажат, че е дошъл смешен имитатор-карикатура, ще го прегръщат и ще се снимат с него, докато искат оставка пред опразнения Министерски съвет.

3. В Догансарай на морето. Вече летният сезон свърши, но плажът е със свободен достъп, а по-хладната вода е добра за сърцето. Няколко дължини и после приятелска гоненица между храстите със стар приятел е това, което може да освежи министър-председателя в тези бурни времена.

4. В собствено предаване по телевизията на Слави. Никой няма да го забележи.

5. В тръбите на Турски поток. Инспекцията на тръбите отвътре е важна дейност. Строят ги турци, руснаци и беларусци, които не говорят български, та няма какво да се снима от джипа да ги пита "как е, бачкаме ли", директно влиза в тръбата и инспектира.

6. У Цвета Караянчева. Да ѝ се извини, да поднесе букет цветя, да си признае, че е простак и не е редно да назначава такива хора на толкова видими и отговорни позиции.
7. Дупката в Царичина. Премиерът винаги е бил човек, търсещ мъдрост и просвещение на необичайни места и сред необичайни същества. И ако Дани Кирилов може да ви напише Конституция, защо мистични извънземни да не му кажат как да си върне народната обич.

8. Да инспектира строежа на новия стадион на ЦСКА. Дето от 10 години аха-аха да се разберат за базите и да го задвижат.

Останалите вижте в брой №80 на Прас-Прес.

Търсите ли го?

Избери отговор!
Край