10-те истински цели на Ротационния Преврат

Jun 15, 2023     zhelyo     2935
От седмица сме в състояние на преврат, в който двете най-големи парламентарни групи излъчиха правителство-ротативка. В аванс президентът Радев и останалите в опозиция парламентарни партии обявиха кабинетът Денков-Габриел като национално предателство. Но в какво точно се състои превратът? 

Ето няколко хипотези, които споделяме с вас, след като се допитахме до службите, посолствата, сивите кардинали, фамилия Ротшийлд и вдишахме кемтрейлс за отваряне на третото око, така че да надзърнем отвъд панаира, който всички виждаме.


1. Самата дума преврат има корен въртене. Синоним на ротация. Т.е. превратът е една ротация и спокойно можем математически да изведем, че Преходът свърши и сме в епохата на Преврата/Ротацията. Ротационният Преврат от заглавието е тавтология, при това нарочна.
2. Конституцията вече ще има картинки, судоку, програмата на телевизиите и много по-секси заглавия. Членовете няма да са тия скучните, с които сме свикнали, а ще бъдат сниманите от персонала на Осемте джуджета. Превратната конституция ще съдържа и притурки - анонимни книжки, в които се разкриват контрапреватите срещу Превата и кукловодите на тези процеси.

3. Всички, които нямат зелен сертификат за ваксиниране, ще бъдат пратени на фронта в полза на Украйна. Всички, които са ваксинирани, ще бъдат активирани чрез ваксините да се пишат доброволци. Всички с фалшиви сертификати пак ще минат метър, защото Превратът обича смелите.

4. Половете на учениците ще са ротационни, както и смените. Ако първия срок си момче и учиш сутрин, втория срок ще си момиче и ще учиш следобяд. През ваканците учениците ще бъдат небинарни. Матурите ще бъдат трансджендър. 

5. Ротационната собственост на къщата в Барселона ще бъде уредена чрез пускането ѝ за нощувки в Airbnb, като приходите от тази дейност ще бъдат инвестирани за купуване на къщи в Челси, Байерн (Мюнхен) и Ал-Итихад.

6. Превратът срещу българския лев ще бъде ротационен, което означава, че вицът за "въртиме тука едни пари", в който мутрите си дават взаимно по 50 лева, за да похапват екскременти от улицата, ще се осъществи наистина. Това е така, защото в банката, като искат да обменят 3 милиона лева за 1.5 милиона евро, в графата за произход на парите ще трябва да напишат "Тука с колегата участвахме в един виц."
7. Забранява се мисленето в събота и неделя, когато то ще бъде позволено само на изкуствения интелект. Така Превратът ще може да използва свежи и отпочинали умове през делничните дни.

8. Чуждите посолства да се ротират всяка седмица, така че при посещение например на ул. Козяк или на бул. Драган Цанков, да се падат контакти с разнообразни страни, така щото цялото международно положение да получи равен достъп до вътрешните дела на България.

9. Ще се забрани определението дебеловрат, както и двойна гуша. Те се заменят от думата преврат, за да се покаже как в епохата на Преврата хората живеят охолно и имат премного шия.

10. Прочетете в новия брой на Прас-Прес.

Кое предпочитате?

Избери отговор!
Край