10 не!ща, с които да поддържаме тревожен българина

Feb 1, 2024     zhelyo     2563
Нашенецът е мишена на много тревожни процеси и той го знае. За това се тревожи и винаги с интерес е готов да прегърне всеки следващ повод. Дали норвежци ще му вземат децата, дали ще го чипират с ваксина или ще купят шестиците на потомството му в училище, всеки ден нещо го държи на тръни.

А когато човек е нащрек, той е най-умен и мозъкът тик-така осторожно. Затова ето още стиска тревоги, които да ни държат мнителни, бдителни и във впечатляващо психическо здраве.

1. Махат "Горда" от "Горга Стара планина", защото звучало супремасистко. Младонагънатите на север антиклинали, представляващи планинската система, с която започва химна ни, не бива да бъдат ползвани, за да потискат другите народи, които нямат толкова красива и феноменална природа. ООН ще нанесе поредния удар, целящ да спре възможността на българите да демонстрират превъзходство и да показваме, че сме най-древните, най-мъдрите и с най-хубавите жени.
2. Европейският съюз налага стандарти за извивката на луканката и суджука. Сигурно следващата стъпка е да ни накарат да слагаме консверванти, Е-та и парабени.

3. Пренаписват българската литература с нови полове. Баба Илийца ще е те/ние, а Бойчо Огнянов  ще носи рокля. Повестта "Митрофан и Дормидолски" пък ще си остане така, за да нажежава международен конфликт и да предизвиква ядрена заплаха за България. 

4. Вдигат цените на цигарите двойно, с парите въоръжават Украйна. Значи хем да им се тровим, хем да ни дерат, хем да помагат на нацистите с нашите пари!

5. Чужденците ще се качват с приоритет на лифта в Банско. Повече плащали, влизали по тия кръчми, дето те щавят две заплати за една супа.

6. Слагат етикет "веган" на ракията. Това е част от ЛГБТ пропагандата и искат да опропастят всичко българско и мило. Да, ракията формално е веганска, но никой не я пие, защото е веганска. Даже е задължително да се пие с мръвчица или поне салата с пълномаслен майонез.
7. Забраняват хамкането на Сирни заговезни. Ще изфабрикуват медицинско изследване, че заради ритуала се повишават случаите на черепно-мозъчни травми от удари глава в глава на хамкащите членове на семейството и по този начин за пореден път ще отдалечат българина от Бога.

8. Отменят ни 4-тото място от САЩ '94, защото Стоичков е обидил Десаи. Французите много киселеят, че се класирахме вместо тях и всячески биха се възползвали от сегашната cancel култура, за да ни отмъстят.

9. Въвеждат задължителен американски език в училищата. Претекстът е ясен - че в ерата на дигиталното робство човек няма как да се справя без англо-саксонски език, за да бъде по-пълноценен васал на рептилските господари. Но целта е ясна - обезличаване на българския език.

10. Четете в новия брой на Прас-Прес.

Ще ни побъркат ли?

Избери отговор!
Край