10 Не!Ща от живота, които да се решават с VAR

Jul 5, 2018     zhelyo     6128
VAR направи футбола с 2% по-честен, което не е било от времето, в което съдията Ахмед Ахмед се търкаляше само в централния кръг на терена и взимаше решенията на доверие спрямо това кой по-автентично ръкомаха.

Ето още ситуации от живия живот, в които видео-съдиите на FIFA може да ни доближат до утопията:

1. При пътно-транспортни препирни. Кой на кого отнел предимството, кой дал мигач или не, колко точно дълго е жълтото - всичко това ще може да се реши, преди да почне избиването на зъби.
2. Хората, които не стоят отдясно на ескалатори. Ще бъдат наказвани с червен картон и пращани да строят АЕЦ Белене или имоти за руснаци по дюните.

3. В тоалетните. За да се разбира кой остава нужниците в окаяно и безобразно състояние и дори в някои случаи как, аджеба, постига това.

4. Кой точно източва банките. А не като фалира, 5 години да се сочат с пръсти, докато всичко утихне и никой не понесе вина.

5. На всички спортове освен футбола. За да не се налага да ги гледаме и тях, а само ако се случи някое забавно падане или куриоз.

6. В българските музикални хитове. За да се види кой първи е измислил да открадне мелодията от някой чуждоземен музикант.
7. В метрото там дали някой стъпва отвъд жълтата линия. Да се пуска при отсъждане на нарушение пиперлива баба с пръчка.

8. Корнелия Нинова. Просто да си я гледаме по 5 минути на ден на забавен кадър. Би било много дзен.

9. Македония. Видео-съдия да следи дали се променя името ѝ и да отсъжда във всеки един момент как е най-удачно да се казва Югозападната ни съседка.

10. Да сравняваме хора преди и след пластичните операции. И да недоумяваме защо им е било нужно цялото това.

Какво е VAR?

Избери отговор!
Край