10 Не!Ща, които да вдигнат футбола ни

Oct 19, 2023     zhelyo     2863
Националните отбори по футбол изглеждат като група случайни хора, изтърпяващи двучасово наказание да тичат и да ритат топка, докато съдбата, малшансът, съдията и най-вече противниковият отбор ги унижава. Единственото хубаво е, че квалификациите за Световно пак са си в Европа, та няма шанс да падаме вече от Джибути, Американски Самоа и Нарния.

Но всичко може да се оправи. Надяваме се. Ето идеи.

1. Боби Михайлов да бъде трудоустроен със закон още 100 години на поста президент, за да спре напрежението около това работно място. 20 години човекът работи под непрестанно дюдюкане, подвиквания, опити за конгрес, не може да се концентрира и да си свърши работата като хората.
2. Георги Иванов, шефът на националните отбори, да удари ако не рамо, то поне по един лакът на школите на отборите, като надъха треньори, играчи и масажисти с бележитите си речи, съпроводени от собствен жестомимичен превод, примерно.

3. Боби Михайлов да използва позицията си във ФИФА и УЕФА, където много го уважават, за да поиска българските национални отбори да започват мачовете си с гол аванс или да могат да играят с 12 души. Второто не е сигурно, че е от полза, защото дали ще събереш 11 или 12 непознати да са отбор, все ще е проблем.

4. Всички терени и стадиони в страната да се съборят и в рамките на 3 години да се построят нови. Сегашните са пропити с лоша енергия, а за три години без практикуване на футбол, у нас ще останат най-посветените в този спорт. Това е сито, което ще отдели плявата от тези, които играят със сърце, душа за България.

5. Трябва ни талисман. Лъвче е прекалено предвидимо, затова по-добре да е Дамаджанко, който сипва акъл, талант, а сипва и по майката на съдията. Ще вдигне националния дух и ще даде живец на футболна България.

6. В школите да се запишат повече деца от Държавна сигурност, защото повече им върви в живота, по-работливи и талантливи са.
7. Да се направи бяла магия при екстрасенс медиум даровит човек. И процедури при лечителката Марияна за всички играчи, дори здравите.

8. България да финансира сепаратистки движения из Европа, така че всички държави да се разпаднат на по-малки такива, да се отдадат на граждански войни и да нямат силни национални отбори, въпреки че какво им е на Косово.

9. Да клонираме легендарните си играчи. Даже може да омешаме гените. Примерно качествата на Стоичков и Бербатов биха създали футболист, на който не може да се отнеме топката без фал, а не ти се и иска да го фаулираш, защото после ще ти се стъжни.

10. Да променим футболното си мислене изначално. Грешно е в махалата дебелият да е на вратата, защото там ще стои с ръце на кръста и няма да тича. Дебелият трябва да е на крилото, за да се раздвижи и втали. Когато проумеем това, ще имаме модерен футбол.

Кога ще се класираме за нещо?

Избери отговор!
Край