10 Не!Ща, които да превърнем в лотарийна игра, за да се оправи България

Jan 11, 2018     zhelyo     6192
Идеята на НАП касовите бележки да станат основа на томбола и така да се стимулира отчитането на всяка продажба вдъхнови Не!Новините

Медия №37 представя на вниманието на обществеността още 10 лотарии с мисия да внесат ред, законност и справедливост, но без цената на това да е Яне Янев да квичи от телевизора при Цветанка Ризова всеки ден.

1. Седмична томбола с награда портативни блутут тонколонки за изхвърляне на боклука, където трябва. Общински инспектори ще стоят на всяко кошче и контейнер и ще издават квитанция за участие.
2. Комплект Шуслерови соли за цялосто семейство при всяка задължителна ваксинация от имунизационния календар. Наградите може да се раздават от звездите на сериала Откраднат живот, които най-после ще се реализират като актьори, водейки томбола.

3. Всяко коректно паркиране, а не на пешеходни пътеки, по тротоари, ливади или насред кръстовища, ще участва в седмична бонификация - смарт чушкопек със соларен панел.

4. За всеки правилен цикъл от вдишване и издишване - жителите и гостите на България ще бъдат награждавани с произволен брой фини прахови частици.

5. За да сплотим българското семейство ще се създаде сайт, в който всеки ще си направи родословно дърво и за всеки попълнен роднина ще получи шанс да участва в томбола, в която се подаряват конфискувани при полицейски акции наркотици.

6. Чрез лотарийно теглене родителите на едно от всички родени през годината деца ще станат олигарси. Така ще се стимулира раждаемостта.
7. Тото и за държавни и общински служители, които ако си вършат работата, без да вземат подкуп, всеки месец може да спечелят всички подкупи, заловени през месеца. Тука е малко недодялана идеята, но някой може да я развие.

8. За всяко минаване на зелено, даване на мигач и спазване на знаците за предимство, водачите ще получават шарени стикита-смърфчета и стикери за албум с животни.

9. За всеки спор в интернет, завършен без обидни епитети, CAPS LOCK и блокиране, участниците в спора ще получават ваучер за каране на ски в Слънчев бряг.

10. Големи джакпоти за хора, негубещи времето и парите си да участват в други хазартни игри.

Верният отговор носи награда - щипки за пране! Внимателно отговорете!

Избери отговор!
Край