10 начина за стимулиране на ваксинирането сред природонаселението

Aug 19, 2021     zhelyo     7244
Шейсет и осмата вълна с поредната мутация на китайския бацил чука на вратата. Ваксинираните с две дози са около осем човека, а всичко друго си е изкарало сертификати, за да иде на Гърция. Държавата се управлява от хора, които дори в сравнение с талибаните на въртележките и батутите, изглеждат като току-що еволюирали от толстолоб, така че пак на Не!Новините се пада честта да даде съвети как да се имунизира нацията и да приключим най-сетне с това чипиране.

Нашият читател, почитател, приятел, деятел и предавател Наско Раев ни вдъхнови, споделяйки за съществуването на реклама за 200 лева бонус за казино, ако се регистрира нов ваксиниран клиент. Ето какви други работи да се предприемат, за да се повиши Ваксинир Цацаров да разкатае мамито на Пандеми Мур:

1. Бърз кредит до 2000 евро, където лихвите вместо в евро, са същата сума, но в лева за ваксинирани.
2. Билетите в градския транспорт за ваксинирани стават по 80 стотинки. А ваксинираните от контингента, който безпрепятствено си пътва гратис, ще получават по левче за хлябче, бате, бог да те поживи.

3. Ваксинираните семейства ще получават от Топлофикация фактура с притурка - книгата на Самуил Петканов "Гарванът, който можеше да спира времето".

4. Всеки с втора доза може да спечели безплатен билет за концерт на Планета в НДК.

5. Ваксинираните водачи на над 15-годишни МПС ще получат безплатен годишен преглед и две години най-висока категория екостикер, с който да си карат навсякъде.

6. Децата на ваксинирани родители ще получават пържени картофи и шоколадов сладолед за обяд, вместо супа.
7. Ваксинираните абитуриенти и кандидат-гимназисти ще влизат в по-горни образователни заведения с предимство.

8. На следващите избори ще се броят само гласовете на ваксинираните, защото не върви антиваксъри да избират хора с имунитет.

9. Ваксинираните пенсионери ще получат по две пенсии отгоре на калпак. Съответно неваксинираните пенсионери няма да получат две пенсии, за да видят как няма да взимат пенсия, ако се разболеят и умрат.

10. Един на всеки 100 ваксинирани на случаен принцип ще получи не от дозите за простолюдието, а от препаратите, с които се боцкат световните лидери и известните личности.

Ваксина?

Избери отговор!
Край