10 идеи към премиера за решения на проблеми тип „лекарите да дадат малко от парите си на сестрите“

Dec 18, 2019     Vasko Bog     12239
Снощи премиерът се срещна с медицинските сестри, които протестират за по-добро заплащане. Предложението му лекарите да дадат част от заплатите си на сестрите поставя нови жалони в управленските практики и предлагам да бъде използвано повсеместно. Да започнем с тези 10 варианта.

Лятото да даде на зимата 4-5 градуса от топлината си. Така избягваме летните жеги, а зимата ще е приятно мека. В някои по-топли части на страната ще отпадне нуждата хората да слагат зимни гуми на колите.

Жените да дадат на мъжете малко коса. Голяма част от мъжете имат някаква форма на плешивост, а в същото време жените размятат буйни коси и постоянно ходят на „фъш-фъш“. Не може така!
София да даде на Пловдив част от смога си. Майничките го раздават прекалено разкошно напоследък и са вирнали нос. Бяха европейска столица на културата, имат си чудесен квартал „Капана“ и какво ли още не, докато столицата превива гръб под натиска на рустикалните тълпи, прииждащи от цялата страна в търсене на успех и пари.

„Лудогорец“ да даде малко точки на „Левски“ и ЦСКА. Осемгодишната доминация на „орлите“ вече дотяга.

Великден и Коледа да дадат малко блажно на постите. Не е справедливо 40 дни да караш на марули, картофи и моркови, а после да ядеш мръвки и баклави като невидял.

Конкурсът „Мис Свят“ да отпусне малко финес и блясък на конкурса „Мис България“.

Гърция да даде едно от моретата си на България. По неин избор, нямаме претенции кое ще е.
Русе да даде малко вода на Перник. Да не се стискат, Дунав е на всички българи!

Нова година да отлее малко шампанско на другите празници. Нормално ли е 95% от българите да пият шампанско само на 31 декември? Като за страна от ЕС не е нормално.

Хората, които плащат 120 000 долара за банан, залепен със сиво тиксо на стената, да ни дадат малко пари, защото очевидно имат излишни средства и странна ценностна система.

Гениален ли е Борисов?

Избери отговор!
Край