10 Не!Теории за 5G

Apr 7, 2020     Доктора     8761
След задълбочено и усилено търсенe на конспиративна информация в dark web, deep web и porn hub, ексклузивно в Не!Новините се публикуват най-автентичните и проверени от поне 3 различни независими източника теории за мрежата 5G и нейното влияние върху хората и околната среда. Много от тях ще шокират читателите ни с по-слаби сърца и нерви, но те така или иначе ще дадат фира от тази технология.
  1. 5G се разпръсква заедно с Чемтрейлс от самолети. Има планове да започне да се пръска от сателити и космически станции с помощта на извънземните Рептили (отдавнашни врагове на човечеството).

2. Водата от язовир “Студена” се е изпарила защото до него са били монтирани много силни антени на 5G.

3. Путин изгаря на клада и разпъва на кръст всички 5G антени в Русия за да предпази братския руски народ. Руският президент е поръчал на православната църква да разработи православно 5Г (не G), което не е вредно за хората и следва православните ценности.  
4. Сорос и масоните са платили 5G да бъде разработено, за да може да се отслаби Българския народ и да го пороби по-лесно.

5. При аварията в Чернобил от реактора освен ядрено гориво е изтекло и голямо количество 5G, довело до множество облъчвания из цяла Европа.

6. Ковид-19 не е единствения вирус който се разпространява от 5G. Според теорията на Пенко от Долно Уйно, която той изказва пред жена си, 5G разнася и специален щам на трипер. Самият Пенко се е инфектирал с 5G трипера, докато е минавал покрай 5G антена на околовръстното в София.

7. 5G кара децата да играят повече компютърни игри и съответно да са по-склонни към насилие. Така децата са по-лабилни психически и по-лесно стават хомосексуални или се престрастяват към хероин и глутен.

8. 5G в Австралия е довело до измирането на коалите. За да скрият това, властите представят за коали генномодифицирани еноти с боядисана козина.
9. Основната причина за обезлесяването в Бразилия е нуждата да се освободят големи пространства за монтирането на далекообхватни 5G антени, способни да облъчват България до Каварна.

10. Мръсният въздух в София и в много други градове се дължи основно на 5G. От лъчението на 5G въздуха се йонизира, и привлича финни прахови частици и други изгорели газове от ауспуси и комини.

11. zhelyo от Не!Новините държи акции на 5G и самият той е антена на такова.

Защо в заглавието пише 10, а теориите са 11?

Избери отговор!
Край