Васил Божков ще купува казината в Лас Вегас?

Jul 8, 2020     zhelyo     3294
Скандалният предприемач - Васил Божков, срещу когото държавата повдигна обвинения за неплатени данъци и корупция, има апетити да развие бизнеса си зад граница и да не се занимава с България. В момента Божков все още си стои в Дубай и ще му е трудно да се завърне в родината си, заради прокуратурата, която не му мисли нищо хубаво, както се знае. 

Какъв бизнес ще развива Божков в Лас Вегас?


Божков обяви, че ще изкупи Лас Вегас и всички казина в Сен Тропе. Предвид огромното си състояние нищо чудно това да се случи. Тези, които смятат, че бизнесменът е останал без пари заради запорираните си сметки, са в голяма грешка, понеже г-н Божков със сигурност разполага с милиарди, а защо не и трилиони в офшорни банки.

Хазартът е страст на бизнесмена и с това ще продължи да се занимава. За никого не е тайна, че Божков е сред най-богатите хора в света. За никого няма да е странно, ако той се сдобие с множество игрални зали за казино игри във Вегас и Сен Тропе. Предприемачът може да си го позволи, стига да си плаща данъците, защото властите по света са по-строги от българските. 

Ще изгрее ли звездата на хазартния бос зад граница?


Днес все още не се знае, дали Васил Божков ще прави бизнес в чужбина. Слух или реалност са неговите приказки, ще разберем в бъдеще. При всички положения обаче ще ни бъде много интересно да проследим действията на богаташа. На много хора в България ще им причернее, ако видят как организира лотарии и предлага хазартни игри във Вегас. 

Властимащите у нас позабравиха за Божков покрай пандемията от Коронавирус. В същото време бившият собственик на ПФК Левски София се чувства комфортно в Дубай и често хвърля обвинения срещу този и онзи. Драмата продължава с пълна сила и в нея са замесени не само Божков, но и неговият партньор Георги Попов, Борисов, та даже Гешев и много други хора. 

Няколко думи за финал


Сагата – Васил Божков няма край. Играта на котка и мишка става интересна за широката общественост. Имаме чувството, че този сериал сме го гледали, но с други актьори и в едно друго време. Ще купува ли Божков казината във Вегас, какво ще стане с обвиненията към него и кога ще видим финалните надписи и записи, се надяваме да разберем възможно най-скоро. До тогава остава да се усмихваме повече и да се пазим от заразата съществуваща навсякъде около нас. 
 
Край