Български влогъри правят партия, ще спасяват държавата

May 4, 2016     zhelyo     8689
ЮЧЮБ СЕДЕМ - Бурна  мълва се завихри из политическите среди в последните дни. По последни данни на наши доверени  източници, основно форуми и социални мрежи, тийнидолите на България са решили веднъж завинаги да спрат мъченията на българския народ и да поемат нещата в свои усти… а ръце де, ръце.


Топ влогърите на България са обсъдили идеята за основаване на нова политическа сила, която да изкара народа от кочината.


Всенароден факт е, че посочените индивиди разполагат с неоспорим дар слово, особено в говоренето на банални и изтъркани тем, което ги доближава и до политиците и народа, както и нагло отношение към поддръжниците си. Те биват наричани с епитети като ‘’калтак’’ и ‘’бавняр’’, но всъщност са тези, които с гледанията си изкарват хляба или поне филията на видеоелита.
‘’Imenno tui sa ka4estwata det ni trqat da opraim raltata w bg’’, твърди един от Светата Троица или Четворица, не знаем колко са, всеки ден изскачат нови.


Въпрос на време е да разберем колко сериозни в намеренията си са кумирите на българския малолетен електорат, към който ще се обърнат в случай на неодобрение, ако им се засегне крехкото его. 


Атеншън Лорд

Ще оправят ли България?

Избери отговор!
Край