Вендинг автомати за ракия обмислят в Парламента

Oct 1, 2020     Компиро     2508
РАКИЙНИЯТ ДОМ - Невинният заместник-председател на НС Веселин Магарешки е подел акция за връщане на хората в Северозападна България и повишаване на народното здраве там.

След краха на идеята за вендинг автомати с лекарства, бай Весо, както е известен сред хората в Бела Слатина, Брусарци и Якимово, е подел инициатива за монтиране на вендинг автомати за греяна и негреяна огнена вода, парче сланина и бурканче кисели корнишонки.

Дори известният зевзек от Якимово бай Семчо Миронов е възхитен от идеята и, снимайки със своя смартфон из мазите на хората, търси свежа стока за новите вендинг машини.
Говори се, че за голямото откриване на машините са поканени висок ранг политици от прехода като Камен Влахов, Румен Петков и дори се коментира присъствието на Жан Клод Юнкер, който ще изрази персонална подкрепа за кабинета на Боцè Джипето, както е известен премиерът в района.

Откриването ще приключи на селския казан с концерт на група Черно Фередже и техния хит: "В казан си се пекла, по тръбичка текла".

Щабът разрешава мероприятието, поради използването на силно количество дезинфектант.. Дори Д-р Кантарджиев лично ще се убеди в качеството на препаратите.

 

Наздраве ще има ли?

Избери отговор!
Край