Тарикат брои една къща пари за нова кола, спести 7 стотинки на година от мигачи

Mar 25, 2024     zhelyo     1058
МАЙ ЩЕ ЗАВИВА - Супер прозорливият Х.Т. (48), който наскоро си купи кола, струваща колкото цялото му родно населено място, спести красноречива сума.

Тарикатът се издигна над обикновените смъртни с уникална стратегия за икономия, въпреки че похарчи четвърт милион лева за закупуване на нов луксозен автомобил. Находчивият водач набързо открил, че истинските спестявания се крият в детайлите.

Брилянтната му финансова хитрост се състои в това да не използва мигачите на своята бъдеща катафалка. Този жест към екологията и портфейла му се оценява на спестени цели седем стотинки за година.
"Това е новата вълна на устойчивост. Защо да хабя ценна електроенергия за нещо толкова тривиално като мигачи? По-добре да ги запазя за нещо по-важно, като отоплението на седалките. Виж, кожа от ембрион на кашалот!" - похвали се мъжът.

Експерти по устойчиво развитие посочват, че подобни икономии може да не са значителни в личен мащаб, но демонстрират една нова форма на "зелен" капитализъм, където луксът и екологичната отговорност се срещат на кръстопътя на уличната интелигентност.
 

Колко харчат мигачите?

Избери отговор!
Край