София пред криза: Ще поеме ли канализацията вълната избръснати косми след идването на топлата вода?

Sep 8, 2017     zhelyo     10163
ЮГОИЗТОЧНИТЕ КВАРТАЛИ - София е изправена пред криза и властите призоваха населението към ред и осторожност.


Според социологически и теренни изчисления канализацията на града може да се задръсти и взриви, ако всички хора, чиято топла вода бе спряна от 30 август до 11 септември, си избръснат и острижат космите на меките места.


"Ще ни залее... Вълна от двуседмични гъдели, самите те неособено чисти, подмивани с проточни бойлерчета, канчета или мазани с мокри кърпички" - притеснен бе архимандрид Дионисий, който по незнайни причини отговаря и за канализацията в София.
Властите призоваха на 11 септемвр само хора с малки имена, започващи от А до И да се обезкосмяват, на 12 септември да се обезкосмяват тези с имена от Й до Р и на 13 септември останалите некъпани жители с имена от С до Я, както и тези с имена на латиница или започващи с цифра.


"Само ако се спази този ред, имаме шанс. Ако канализацията внезапно поеме тези 3 хиляди тона пичи, ташачи и подмишнични косми накуп, експлозията ще е толкова мощна, че Паметникът на съветската армия може да бъде изстрелян до Пхенян и да почне Третата Световна война" - предупреждава помощник-главният канализационен отговорник на София - Петя Буюклиева.

Колко кила косъм натрупахте за 2 седмици без топла вода?

Избери отговор!
Край