Вече търсят състава на служебния кабинет в сайтове за работни обяви

Jun 25, 2014     zhelyo     4778
СОФИЯ - Служебният кабинет, който някога някак трябва да дойде след Пламен Орешарски и преди предсрочните избори, ще бъде определен чрез интервюта от страна на президента, който търси бъдещите си министри чрез сайтовете за търсене на работа.


"При тая обстановка в страната не е редно да очакваме смислени хора за служебни министри. Никой не би си заложил името, затова разчитаме на луди, на търсещи си първа работа за през лятото ученици и на хора, трайно безработни, склонни вече да вършат всичко, за да вържат двата края" - споделя Плевнелиев своята логика да търси министри така.


Обявата е за сезонна, двумесечна работа, а заплащането е добро, като е включен служебен автомобил, остатъчен от предишния кабинет абонамент за задни изходи и възможност за даване по телевизията, което кара Плевнелиев все пак да е оптимист, че ще се намерят хора.
"Единственото ми опасение е, че сегашният кабинет е от толкова случайни и глупави хора, че при евентуален служебен кабинет, съставен по някоя социална програма за временна заетост, българите ще усетят рязък скок в стандарта си и няма да искат да гласуват за партиите, а ще оставят служебния кабинет да си кабинетства" - допусна държавният глава, преглеждайки първите CV-та на кандидат-премиери.


Ако не бъдат намерени достатъчно служебни министри така, президентът е говорил с Милети Орешарски да прати няколко затворници да свършат тая работа.


zhelyo

Ще кандидатствате ли?

Избери отговор!
Край