Шокиращо: Бременните жени симулирали неудобствата си, татуирали си разширени вени

Aug 2, 2012     zhelyo     11443
Бременните жени симулирали дискомфорт, за да получат повече внимание и да не работят няколко месеца тежък физически труд, както се полага на всяка истинска жена, разкриха мнителни мъже от Мичурин.

 

Оказва се, че жените имат приток на осморна енергия по време на бременност, благодарение на специални женски жлези зад ушите. Въпреки това, те се тъпчат с храна като за петчленно американско семейство семейство и после охкат, въпреки че бебетата са сладки и няма как да болят.
 

Таа мойта слоница си е татуирала разширени вени на нозете и си е инжектирала силикон в глезените да са ѝ подути като на престоял хипопотам. Симулантка!” - възмущаваше се мъж от Петрич, докато поливаше някакви растения, за които някой му дал семенца просто.

 

Мъже са си направили и експеримент да хапнат боб с 3-4 бири, стискайки да не пръднат, като за нула време са получили също тъй издути кореми:

 
Ма няма как това ръбовато бебе вътре да прави на жена ми корема като купол на църква. Пръдни ма, гад!” - разяри се мъж, който е дал над 200 лева за гащеризони за бременни, които са в топ 10 на асексуалните неща наред с цокалото, китайското качулато куче и Люба Кулезич.

 

Същевременно стана ясно, че някои бременни жени снасят мънички пъдпъдъчи яйца, но и те се оплакват от бременността си, правейки се на по-щраус от тиранозавър Рекс.

 

zhelyo

Трябва ли жените да се правят толко!

Избери отговор!
Край